Tko smo mi?

Summa Summarum Fitness pokrenut je (davne) 2016., a 2019. službeno je skraćen u današnji Summarum Fitness. Mi smo životni i poslovni partneri koji su odlučili zajedno donijeti nešto novo u svijet fitnessa! Filozofija nam je jednostavna i u skladu sa značenjem pojma ”summarum” – cjeloviti pristup zdravlju koji obuhvaća kvalitetan trening i održivu prehranu bez agresivnih, restriktivnih dijeta.

Svjesni smo kakvo je danas stanje u svijetu fitnessa. Treneri se trude izgledati što bolje da bi ih potencijalni klijenti prepoznali i izabrali upravo njih za vođenje u ostvarenju svojih ciljeva. Drugim riječima, najčešći kriterij za odabir osobnog trenera je upravo IZGLED. Nažalost, ta estetika nije uvijek ostvarena sa kvalitetnim treningom uz kombinaciju adekvatne prehrane, dovoljne količine sna i drugih faktora, već je nekad i rezultat uzimanja ilegalnih supstanci. Nećemo prozivati nikoga, ali želimo jasno dati do znanja da ne podržavamo takav način dolaženja do fit forme. Naše područje djelovanja je zdravlje i tu želimo ostaviti trag.

Informacije koje ćemo dijeliti s vama na ovom blogu dolaze od onoga što smo mi dosad naučili, pročitali i čuli od vrhunskih stručnjaka u svom području. Objedinili smo naše znanje i želimo ga učiniti dostupnim na što jednostavniji i pristupačniji način. Trudimo se educirati i biti u toku sa novim spoznajama, a samim time i pobijati neka ranija uvjerenja ili tvrdnje kojima smo svi izloženi putem raznih kanala. Nismo doktori znanosti i podržavamo istraživanje i propitkivanje informacija ako ih tražite na adekvatnom mjestu. Ako Vam je cilj zdrav i održiv rezultat – čitajte nas dalje!